KONCENTRAT
BIAŁKOWY 46% 25kg
Śruta
sojowa sypka
Poekstrakcyjna
śruta sojowa to ceniony przez hodowców składnik pasz zawierający korzystny
skład aminokwasowy. Białko z poekstrakcyjnej śruty sojowej charakteryzuje się
wysoką zawartością lizyny oraz białka by-pass, tzn. peptydów, które nie
ulegają rozkładowi w żwaczu.
Skład:
Śruta
poekstrakcyjna sojowa modyfikowana genetycznie, węglan
wapnia
Składniki analityczne:
Białko surowe 46%
Włókno surowe 3,7%
Oleje i tłuszcze surowe 42%
Popiół surowy 10,86%
Lizyna
2,64%
Metionina 0,6%
Wapń 2,19%
Fosfor
0,61%
Sód
0,02%
Stosowanie:
Procentowy udział koncentratu w mieszance paszowej pełnoporcjowej:
Trzoda chlewna
Lochy
wysokoprośne i karmiące – do 15%.
Lochy luźne i prośne – do 5%
Prosięta – do 20%
Warchlaki – do 17,5%
Tuczniki – do 15%
Drób
Brojlery – do 25,5%
Nioski – do 22-22%
Kurczęta – do 15-20%
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.